Пиеш чаша преди лягане, а на сутринта коремчето го няма!

...
Пиеш чаша преди лягане, а на сутринта коремчето го няма!
Коментари Харесай

Напитката, която всяка аптека крие от нас, защото е без пари, а е безценна

Пиеш чаша преди лягане, а на сутринта коремчето го няма! Златната напитка топи всичко, изядено денем!
Лесен метод да отслабнете
Голям плюс при избора на този способ за намаляване е, че той няма да ви навреди.  Пийте и губите тегло  – това е цялата тактика. При това напитката гори не единствено наднормено тегло, само че също по този начин подадените в червата шлаки. Тя усъвършенства общото здравословно положение благодарение на детоксикацията. И ето я рецептата за  изгаряща мазнините напитка на основата на джинджифил и лимон.

ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ТРЯБВАТ:
1 ч.л. джинджифил на прах1 лимон1 връзка магданоз0,5 л вода1 щипка канела1 супена лъжица  оцет
КАК съдебна експертиза ПРИГОТВЯ:

В тенджера с врящата вода добавете всички нужни съставки (магданозът и лимонът се смилат) и варете в продължение на 5-10 минути. Прецедете получената запарка, изсипете я в подобаващ съд и я оставете да изстине. Напитката трябва да се съхранява в ледник. Пийте я веднъж на ден преди лягане по 150-200 мл. Това ще форсира метаболизма ви през нощта, както и ще се отрази на тежестта ви идната седмица.

Продуктите за златната напитка са избрани неслучайно.  Лимонът подтиква храносмилането, а преди лягане е доста значимо в стомаха да не остават тежки храни, защото тяхното разграждане се удължава.

Магданозът е известен диуретик. Той оказва помощ за понижаване на отока и понижаване количеството на интерстициална течност. Не забравяйте, че задържането на вода в организма е мощно нежелано.

За  изгодите от джинджифила  в битката против наднорменото тегло е писано доста. Противовъзпалителните му свойства оказват помощ за унищожаване на болесттите на храносмилателната система, както и да се отървете от паразити и токсични депозити в дебелото черво. Джинджифилът е еднообразно потребен както в недопечен, по този начин и в изсушен тип.

Другите съставни елементи на напитка спомагат за резултата й на магически патрон. Оцетът ще удължи периода на предпазване, а канелата ще премахне вечерния апетит, не позволявайки да се натъпчем късно вечер с храна. Контролът върху теглото би трябвало да стартира с процеса на контролиране на храносмилането, а не с понижаване на размера на храната. Въздействието върху тялото от вътрешната страна – това е най-ненатоварващият за душeвността вид. /

zajenata.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР