Пиарът на звездите Наско Лазаров ще разкрие как да бъдем

...
Пиарът на звездите Наско Лазаров ще разкрие как да бъдем
Коментари Харесай

ПР-ът на звездите Наско Лазаров разкрива как да сме успешни

Пиарът на звездите Наско Лазаров ще разкрие по какъв начин да бъдем сполучливи в обществените медии. Утре, 28 септември от 16.00 часа той ще изнесе лекция за видеомаркетинга и по какъв начин да бъдем известни в Инстаграм.

47-годишният пиар е с пловдивски корен - роден е в село Първенец. Собственик на Агенция за обществени връзки ПРофайл и PRofile international. Носител е на интернационалната премия Човек на 21 век в региона на медиите и връзките, персонално връчена му от тв легендата Иван Гарелов. “Знаменитост на годината ” през 2018-та. Почетен член е на световната фешън мрежа - Global fashion network. Пет години в малките екрани дава отговор за продуктовото позициониране в начин на живот продукции за мода и хубост.

Продуцент,лицензиант и уредник на влиятелния конкурс “Мистър България “, Първия медиен съветник на Sofia fashion week 2015. Официален лицензиант е и на Beirut fashion week на Балканите. Твърди, че за него в бизнеса няма невъзможни неща.

“Очарован съм от новия образ на европейската столица на културата -Пловдив и комплиментни за атмосферата,красотата и позитивната сила. Пловдив е един необикновен град, с история,култура и възмосности да бъде измежду мощно желаните градове от туристите ”, показа пред Bulgaria digital week Атанас Лазаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР