Пиарът на ГЕРБ Никола Николов атакува остро „Градската десница“ и

...
Пиарът на ГЕРБ Никола Николов атакува остро „Градската десница“ и
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ в атака: Градските десни са еманация на гьонсуратлък

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов нападна остро „ Градската десница “ и държанието на водачите на Демократична България ген. Атанасов и Христо Иванов за спора в Украйна и опцията България да изпрати военна помощ на Киев.

Ето какво написа пресаташето на някогашните ръководещи във Facebook.

Демократична България напъват да вкарат България във войната, ето какво измислиха

Ето какво написа той:

Винаги съм считал, че държанието на така наречен „ градска десница “ е еманация на думата „ гьонсуратлък”! И през днешния ден получавам следващото доказателство, което затвърждава убежденията ми.

В края на февруари, до момента в който Народното събрание разисква Бюджет 2022, избухва войната сред Украйна и Русия. Когато се заговаря за изпращането на помощ на Украйна, Христо Иванов е индивидът, който съгласно признанията от през днешния ден на Ива Митева, поставя думичката „ филантропична “ пред думичката „ помощ “.

Днес, същият този демократ и евроатлантик и сътрудника му Атанас Атанасов, четат декларация в Народното събрание, с която оферират да стартират съвещания сред парламентарните групи за изпращане на военна помощ на Украйна. Ето такова държание, другари, е цялостен гьонсуратлък!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР