Пиарът на Драматичен театър – Монтана и дългогодишен журналист Калин

...
Пиарът на Драматичен театър – Монтана и дългогодишен журналист Калин
Коментари Харесай

Извънредно! След забележка на пътя към нагла жена шофьор мъжът й преби зверски с юмруци журналиста и пиар Калин Тодоров

Пиарът на Драматичен спектакъл – Монтана и дълготраен публицист Калин Тодоров е бил пребит, научи BulNews.bg.

``
реклама

Случката е станала на 9 януари, само че стана известна едвам преди дни. Причината за нападението е, че Тодоров направил забележка на шофьорка, нарушаваща разпоредбите за придвижване. По-късно мъжът на дамата издирил журналиста и го набил.
Във въпросния ден Тодоров прибирал племенника си, който е възпитаник във II ОУ „ Н. Й. Вапцаров “ в Монтана. Двамата вървели по сляпата улица над детската ясла, като имало още доста други деца, които си тръгвали след края на образователните занятия. Снегът е бил доста бездънен и когато по пътя се задала кола, мъжът направил забележка на шофьорката, че не може да минава оттова и че в случай че мине децата ще би трябвало да отидат в преспите.
Въпреки това дамата зад кормилото не се трогнала. Журналистът почукал няколко пъти на стъклото, направил й знак да го смъкна, с цел да й изясни, само че тя по този начин и не спряла, а траяла по пътя си.
Малко по-късно същата вечер пред дома на Калин Тодоров спрял сив автомобил. Той излязъл, с цел да види кой е, и от колата излязъл чужд мъж, който му изискал сметка за какво е тропал по прозореца на жена му. Журналистът се опитал да изясни обстановката, само че бил кръстосан от пестник в лицето. След това „ грижовният “ брачен партньор го повалил на земята и почнал грубо да го удря и рита в главата. След като го оставил да лежи издут и насинен, нападателят си тръгнал.
От полицията в Монтана потвърдиха за случая. Те споделиха обаче, че Калин Тодоров не е подавал тъжба за нападението. За задачата трябвало да бъде разпитан и малолетния му племенник и той не желал да подлага на това детето.
„ Аз от моя хулиган не желая нищо. Всичките пари на света не могат да изтрият нанесената ми засегнатост. Надявам се той да бъде предизвестен и това предизвестие да му стои като обица на ухото и да знае, че със своето държание дава образец и на своите деца. А извинение…? Това мога да чакам единствено от заслужен човек “, разяснява журналистът.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР