PHOENIX (AP) — Независимият сенатор Кирстен Синема от Аризона обяви

...
PHOENIX (AP) — Независимият сенатор Кирстен Синема от Аризона обяви
Коментари Харесай

Независимият сенатор Кирстен Синема от Аризона казва, че няма да се кандидатира за преизбиране, избягвайки 3-странната надпревара

PHOENIX (AP) — Независимият сенатор Кирстен Синема от Аризона разгласи във вторник, че няма да се кандидатира за втори мандат след отчуждението й от Демократическата партия я остави политически бездомна и без явен път към преизбирането.

Съобщението на Синема идва, откакто републиканците в Сената блокираха двупартиен законопроект за подкрепяне на защитата на границата сред Съединени американски щати и Мексико и снабдяване на военна помощ на Украйна и Израел, за които Синема прекара месеци в договаряния. Тя се надяваше, че това ще бъде знаково достижение за справяне с едно от най-трудните провокации на Вашингтон, както и мощно утвърждение за нейния все по-самотен мироглед, че междупартийното подписване на покупко-продажби остава допустимо.

Но в последна сметка упоритостите на Синема за гранична сигурност и кариерата й в Конгреса бяха погълнати от партизанството, което сковава Конгреса.

„ Обичам Аризона и съм толкоз горда от това, което постигнахме “, сподели тя във видео, оповестено в обществените медии....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР