PHOENIX (AP) — Финикс Сънс обявиха в сряда, че са

...
PHOENIX (AP) — Финикс Сънс обявиха в сряда, че са
Коментари Харесай

Phoenix Suns придобиват права върху отбора на G League. Сега всичките 30 отбора от НБА притежават или управляват франчайз

PHOENIX (AP) — Финикс Сънс оповестиха в сряда, че са придобили правата върху франчайз от G League, който ще стартира да се играе през идващия сезон, което значи, че всички 30 тима от НБА към този момент имат или управлявайте тим в лигата за развиване.

Слънцата споделиха, че новият тим ще играе някъде в метрото на Финикс, макар че точното местонахождение не е оповестено. Отборът ще бъде избран в съревнование за почитатели, като спечелилият ще получи $1000 и сезонни билети за първата година.

„ Всичко е обвързвано с построяването на нашата организация “, сподели притежателят на Suns и Phoenix Mercury Мат Ishbia.

G League действа като второстепенна лига система за NBA. Ishbia, който купи франчайзите на NBA и WNBA преди към година на рекордната цена от $4 милиарда, сподели, че това е опция за Suns да развиват играчи, треньори и спомагателен личен състав.

„ За нас е чест да приветстваме Mat Ishbia и Phoenix Suns към NBA G League и сме разчувствани от постигането на нашата от дълго време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР