ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по

...
ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по
Коментари Харесай

Официално: Левски остана без спортен директор

ПФК Левски се раздели със спортния шеф Ивайло Петков по взаимно единодушие след година работа в клуба.

Петков беше назначен на поста на 13 юни 2019 година.

" Искам да благодаря на притежателите - господин Божков, господин Попов и господин Ганев, които ме поканиха и ми дадоха опцията да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния шеф Павел Колев и на сътрудниците от администрацията в клуба, с които имах опцията да работя ползотворно и създадохме страховит екип. С треньорското управление работехме в цялостен синхрон и съгласие, с визия за един дълготраен план, а точно - мощен Левски. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било постоянно за положителното и вярното развиване на клуба в дълготраен проект. Благодаря и на футболистите от представителния тим за честните и откровени връзки посред ни.

Благодаря и на фамилията си, което ме поддържаше непрекъснато в тежките моменти. В Левски оставям доста положителни другари и прелестни мемоари. Пожелавам доста триумфи и радостни моменти на най-вярната и многочислена аудитория в България ", съобщи Ивайло Петков.

Ръководството на " сините " също благодари за взаимната работа и му пожелава здраве и доста триумфи. efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Арда (Кърджали) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР