ПФК Берое“ изразява своята изненада и недоумение, че съдийска бригада

...
ПФК Берое“ изразява своята изненада и недоумение, че съдийска бригада
Коментари Харесай

От Берое недоумяват, че пловдивчанинът Кабаков ще свири мача им с

ПФК „ Берое “ показва своята изненада и неразбиране, че съдийска бригада от Пловдив ще управлява мача им с пловдивското Локо в неделя в Града под тепетата.
  " Несъмнено Георги Кабаков е един от най-хубавите български рефери и ние не се съмняваме в неговите професионални качества, както и в тези на сътрудниците му край страничната линия. Фактът обаче, че той и сътрудниците му живеят и работят в Пловдив основават предпоставки за субективизъм при отсъжданията в хода на дуела ", се споделя в публична декларация на старозагорския клуб, разпространнена през днешния ден. Според старозагорци вероятността върху съдиите да повлияят жители и последователи на тима хазаин съществувала в цялостна мощ и те дефинират назначението като   " меко казано необичайно ". 
  " Като отчитаме покачвания заряд на идния дуел и обстоятелството, че при последната среща сред двата отбора в Пловдив нашият тим бе съществено ощетен изрично считаме, че с сходни дейности се нарушава духа на честната игра ", пишат в умозаключение от ПФК " Берое ".
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР