Пейтриът е една от най-мощните системи за противовъздушна и противоракетна

...
Пейтриът е една от най-мощните системи за противовъздушна и противоракетна
Коментари Харесай

Британски експерт: ”Пейтриът” в Украйна е риск за НАТО frognews.bg

" " Пейтриът " е една от най-мощните системи за противовъздушна и противоракетна защита в света. В допълнение към отбраната на украинските градове, даването на такава противовъздушна защита със междинен обхват може също по този начин да покрие някои от качествата на украинските ракетни системи С-300, разширявайки наличното въздушно прикритие над фронтовата линия ", написа Уотлинг.

В същото време той отбелязва, че системите " Пейтриът " няма да обезпечат незабавна отбрана на Украйна - това е комплицирана система, както във връзка с употребата, по този начин и във връзка с поддръжката и ще отнеме време, с цел да проработи в Украйна.

Киев от ден на ден разчита на помощта на сътрудници в региона на артилерийските муниции и бронираните транспортни средства, само че такава взаимозависимост може да се трансформира в риск, защото запасите от тази съответна военна помощ са лимитирани и са нужни на самите западни съдружници.

Партньори на Съединени американски щати, като Швеция и Саудитска Арабия, също търсят ракети за системата " Пейтриът ", написа Уолтинг. Рияд се нуждае от тях всеки месец, с цел да се отбрани от офанзивите на йеменските хути. Производството на тези ракети остава малко, отбелязва Уотлинг.

" Отслабената отбранителна промишленост на НАТО остави Алианса в неприятна позиция да поддържа дълготрайни интервенции с висока активност. В случай при системи като " Пейтриът ", задачата става по-трудна, защото производството на прецизни оръжия лишава доста повече време от производството на неуправляеми артилерийски снаряди ", написа Уотлинг.

Според американските медии Съединени американски щати скоро ще одобрят доставката на системи " Пейтриът " за Украйна със надлежно количество ракети за тях. Тези данни към момента не са публично доказани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР