Пейките в парк Армейски“ в гр. Долни чифлик се клатят

...
Пейките в парк Армейски“ в гр. Долни чифлик се клатят
Коментари Харесай

След сигнал оправиха пейките в парк „Армейски“ в Долни чифлик 


Пейките в парк „ Армейски “ в гр. Долни чифлик се клатят и са рискови за децата и техните родители, заяви във фейсбук Галин Янев.
Потърсен за коментар кметът на общината Красимира Анастасова сподели: „ Тази заран проверихме подадения сигнал. Отидохме с общински чиновници в парка и те тестваха всички пейки. Доста от тях в действителност се оказаха нестабилни. Според нашите експерти това се дължи на обстоятелството, че болтовете на множеството пейки са разхлабени съзнателно. На някои от пейките болтовете липсват. Нашите чиновници незабавно започнаха да стягат сглобките на пейките.
Искам да предупредя всички, че от 2 седмици паркът е под видеонаблюдение! Така че вандалите, които разрушават общинската благосъстоятелност там, елементарно могат да бъдат разпознати чрез поставените камери и надлежно глобени по Наредбата за запазване на публичния ред.
Благодаря за сигнала. Призовавам всички поданици на общината, в случай че установяват някакви нередности, незабавно да ни сигнализират на тел. 051422480, посредством контактната форма на уеб страницата на общината – https://dolnichiflik.bg/, или на е-поща [email protected]

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР