Пейдж Спиранак се старае винаги да бъде честна и пряма

...
Пейдж Спиранак се старае винаги да бъде честна и пряма
Коментари Харесай

Пейдж Спиранак с откровения за размера на гърдите си

Пейдж Спиранак се старае постоянно да бъде почтена и пряма с почитателите си и по тази причина постоянно ѝ се постанова да дава отговор на персонални и неуместни въпроси.
 Пейдж Спиранак, Хелоуин 2022, Street Fighter и какъв ще бъде костюмът ѝ за тази година
Секси костюмът на Пейдж Спиранак за Хелоуин

Тази година не е Харли Куин

Един се оказва доста постоянно задаван. И той е дали гърдите на голфърката са същински. Във видео с въпроси и отговори Спиранак взема решение да стартира с отговарянето на този дежурен въпрос, като твърди всички, че гърдите ѝ са същински и няма импланти.

Друг, малко по-различен въпрос, само че още веднъж обвързван с прелестите ѝ, също получава своя отговор. На въпроса дали гърдите ѝ постоянно са били толкоз огромни, Пейдж Спиранак дава почтен отговор.

Тя признава, че не са, само че за това си има добра причина. Според нея, когато гърдите на една жена са естествени, техният размер се въздейства от покачването и свалянето на килограми. Пейдж Спиранак споделя, че преди гърдите ѝ са били по-малки, само че това е по този начин, тъй като е тежала по-малко килограми от в този момент, написа Marca.
 Пейдж Спиранак, Maxim и оповестяването ѝ за най-секси жена на годината
Това е най-секси дамата на годината

Според списание Maxim

Също по този начин Спиранак споделя, че в този момент взима противозачатъчни, което също се отразява на размера на гърдите ѝ. Голфърката даже добавя, че от време на време по време на месечния ѝ цикъл гърдите ѝ също се трансформират - стават по-големи, а от време на време и по-малки, зависи от хормоналните промени, протичащите се в тялото ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР