Певиците Дуа Липа, Селест и Арло Паркс водят с по

...
Певиците Дуа Липа, Селест и Арло Паркс водят с по
Коментари Харесай

Дуа Липа сред изпълнителите с най-много номинации за наградите BRIT

Певиците Дуа Липа, Селест и Арло Паркс водят с по три номинации за музикалните награди BRIT, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.И трите са номинирани за най-хубава солова изпълнителка и най-хубав албум. Признанието на Дуа Липа е за "Future Nostalgia ", на Селест - за "Not Your Muse " а на Паркс - за "Collapsed in Sunbeams ".

Дуа Липа, която ще пее на церемонията на 11 май в Лондон, се съревновава също за английски сингъл с "Physical ".

Паркс и Селест се изправят против дуета "Байсеп ", диджей Джоуел Кори и рапърите Йънг Ти енд Бъгси за пробив.

Кори също е с три номинации. Той е претендент за награди и в категориите за английски сингъл и солов реализатор.

В албумната категория са също "What's Your Pleasure? " на Джеси Уеър и "Big Conspiracy " на рапъра Джей Хюс, който е единствения мъж в за първи път доминираната от дами категория.

За най-хубава солова певица са номинирани също Уеър, Лиан Ла Хавас.

Хюс, Йънгблъд и рапърите Ай Джей Трейси и Хеди Уан допълват категорията за най-хубав артист.

Наградата за английска група си оспорват "Байсеп ", Бифи Клайро, "Литъл Микс ", "1975 ", Йънг Ти енд Бъгси.

В категорията за английски сингъл са включени "Physical " на Дуа Липа, "Watermelon Sugar " на Хари Стайлс, "Don't Need Love " на Ту туенти Кид енд Грейси, "Rain " на Ейтч и Ей Джей Трейси, "Ain't It Different " на Хеди Уан с Ей Джей Трейси и Стормзи, "Head & Heart "на Кори. Другите номинирани са "Lighter " на Нейтън Доу, "Secrets " на Ригард и Рей, "Rover " на Симба и "Don't Rush " на Йънг Ти и Бъгси.
Звездите Ариана Гранде, Били Айлиш, Тейлър Суифт, Майли Сайръс и Карди Би са номинирани в категорията за интернационална солова изпълнителка.Претендентите за премия BRIT за интернационален солов реализатор са Брус Спрингстийн, Weeknd, Тейм Импала, Чайлдиш Гамбино и Бърна Бой.

Кей-поп сензацията BTS получи първата си номинация за премия BRIT в категорията за интернационална група. Съперници са ѝ "Фонтейнс Ди Си ", Foo Fighters, "Хаим " и "Рън дъ джуълс ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР