Певицата Тейлър Суифт се присъедини към Илон Мъск в класацията

...
Певицата Тейлър Суифт се присъедини към Илон Мъск в класацията
Коментари Харесай

Певицата Тейлър Суифт влезе в класацията на милиардерите на сп. Форбс

Певицата Тейлър Суифт се причисли към Илон Мъск в класацията на най-богатите хора в света, заяви Би Би Си.

Американската поп звезда влезе за първи път в листата на милиардерите на сп. " Форбс " със положение, оценено на 1,1 милиарда $. В класацията откри място и основателят на Чат Джи Пи Ти Сам Олтман с 1 милиард $.

Начело в листата с почти 233 милиарда $ са ръководителят на Ел Ве Ем Аш (LVMH/Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно и фамилията му, следвани от Илон Мъск и Джеф Безос.

Според " Форбс " класацията за 2024 година включва рекордните 2781 милиардери - със 141 повече от предходната година и с 26 повече от предходния връх, подложен през 2021 година

Певицата и авторка на песни Тейлър Суифт влезе в листата на богатите, откакто реализира статута на мегазвезда. Тя открадна шоуто на тазгодишните награди " Грами ", като стана първият реализатор, спечелил четири пъти водещото отличие за албум на годината.

Успехът на Суифт не се лимитира единствено в света на музиката. Самото ѝ наличие на мачовете по американски футбол, с цел да следи приятеля си Травис Келси, е обвързвано с повишение на гледаемостта на Националната футболна лига (NFL).

 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР