Певицата Тейлър Суифт отново посети футболния мач на Канзас Сити

...
Певицата Тейлър Суифт отново посети футболния мач на Канзас Сити
Коментари Харесай

Тейлър Суифт гледаше мач на новата си изгора в компания на майка му

Певицата Тейлър Суифт още веднъж посети футболния мач на Канзас Сити Чийфс в Канзас Сити, щата Мисури.


Певицата бе засечена от папараци във ВИП ложата, където аплодираше новото си гадже Травис Келси дружно с майка му Дона. Певицата носеше черна мини рокля с емблемата на тима за мача, отборното яке на Чийфс, които съчета с ботуши на ток и бижута. Тя общуваше доста с майката по време на играта, оповестява Page Six. На подиума беше и новата другарка на певицата Британи Махоумс, брачна половинка на бранителя на тима Патрик Махоумс.

В началото на октомври певицата към този момент участва на мача на обичания си в компанията на близката си другарка Блейк Лайвли, брачна половинка й Райън Рейнолдс, Софи Търнър и Хю Джакман. Тогава певицата беше принудена да пропусне няколко мача, което предизвика клюки за разлъка с Травис.

Тейлър и Травис бяха видяни да се гушкат дружно в бар преди няколко седмици. След това певицата стартира да се появява на мачовете на футболиста, откъдето по-късно си тръгваха дружно.

Преди връзката си със спортиста Суифт излизаше един месец с вокалиста на The 1975 Матю Хийли. Певицата се срещна с него няколко седмици след раздялата с Джо Алуин, с който имаше 6-годишна връзка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР