Певицата Сибила Серафимова е била зверски пребита от бившия си

...
Певицата Сибила Серафимова е била зверски пребита от бившия си
Коментари Харесай

След побой от бивш: Певицата Сибила Серафимова е със сменена става и счупено рамо

Певицата Сибила Серафимова е била свиреп пребита от някогашния си другар. Самата тя описа пред " България Днес " за ужаса, който я е сполетял.

" Мои другари бяха организирали среща с някогашния ми другар. Когато си потеглих от нея, той ме настигна на улицата, мазета ми телефона. Аз побягнах. Виках за помощ, само че никой не ми оказа помощ в центъра на София. Той ми удари пестник и аз безусловно отлетях. После съм била и влачена ", споделя певицата.

" В момента съм след интервенция със заменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо ", споделя тя.

Сибила Серафимова е солистка на ню уейв бандата " Виолетов военачалник ", нашумяла още в края на 80-те. Нейният основател Емил Вълев, пръв сигнализира за жестокия побой, нанесен неотдавна на солистката му, във фейсбук.

" С доста неприятно възприятие оповестявам на нашите другари и почитатели, че в понеделник Сибила беше нападната и получи съществени контузии, след което беше откарана в " Пирогов ", където беше оперирана за промяна на тазобедрена става и други контузии. Всичко това е извънредно рисково за здравето и като цяло и въпреки всичко се надяваме, че ще продължи да свири и пее и отсега нататък ще взе участие в концертите на " Виолетов военачалник " и освен това, само че и ще продължи да води естествен живот без съществени последици като цяло. Шокиран съм от случката и само ми остава да се апелирам за нея и дано тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството състрадание и съпричастност. Пак дублирам, нека да се възвърне оптимално бързо и стане още веднъж онази Сибила, която познаваме ", написа Вълев във фейсбук профила си.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР