Певицата се снима върху монумента на Трите поколенияПевицата Рут Колева

...
Певицата се снима върху монумента на Трите поколенияПевицата Рут Колева
Коментари Харесай

Рут Колева: Паметникът в Перущица е срамен!

Певицата се снима върху монумента на Трите генерации

Певицата Рут Колева коментара в ефира на  фотосесията, която снима върху Паметника на трите генерации в Перущица. По случая беше подаден и сигнал до прокуратурата.

Този монумент е неприличен по две аргументи, счита певицата. Първата от тях била, че ръководството, довело до положението му, не е разследвано от прокуратурата. „ Втората причина, по която този монумент е неприличен, е неговата символика, тъй като този бутафорен, празен, неестествен саркофаг в действителност е един знак на това по какъв начин комунистическият режим със своите окървавени ботуши гази върху паметта на починалите в Априлското въстание и се пробва да препише същото мъжество на Септемврийското въстание, което е кървясъл прелом ”, разяснява Колева.

Тя съобщи, че в нито един миг тя и екипът, снимал фотосесията, не са знаели за символиката на паметника. „ Беше определен инцидентно. Не сме имали желание да поругаем или оскверним каквато и да било историческа памет, обвързвана с нашата история или българските герои ”, безапелационна беше Колева, която се извини за случилото се.

Артистът посочи, че фотосесията е за фешън списание. „ Много съществено подцених обстановката. Подцених и това, че в такива моменти се засилват псевдопатриоти и политици ”, призна Рут Колева. По думите ѝ на мястото на фотосите екипът разкрил „ тотална съсипия ”. „ На това място има спринцовки, презервативи, свастики, нецензурни думи, графити – безспорен разпад ”, разяснява тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР