Певицата Сара Хардинг, която бе част от попгрупата Girls Aloud,

...
Певицата Сара Хардинг, която бе част от попгрупата Girls Aloud,
Коментари Харесай

Певицата Сара Хардинг почина на 39 от рак на гърдата

Певицата Сара Хардинг, която бе част от попгрупата Girls Aloud, умря на 39 години от рак на гърдата. Трагичната вест бе обявена от майката на Сара посредством пост в нейния Инстаграм профил.

„ Искам да благодаря на всички за поддръжката през последната година. Тя означаваше доста за Сара, даваше й мощ и утехата, че е обичана. Знам, че тя не би желала да бъде запомнена поради битката й с тази ужасна болест. Тя бе толкоз лъчезарна и се надявам да бъде запомнена по този метод “, написа майката на певицата в обществената мрежа.



Сара Хардинг показа за тежката диагноза през август 2020 година За битката с заболяването тя описа и в своята мемоарна книга Hear Me Out, която излезе от щемпел през март тази година.

„ Свиря доста на китара и първоначално помислих, че петното към гърдите ми е породено от ремъка на инструмента “, написа певицата в книгата си.

Сара Хардинг имаше и солова кариера. Нейният сингъл " Wear It Like a Crown " оглави класацията на iTunes през 2021 година Певицата подари приходите от песента на болничното заведение в Манчестър, където се лекуваше.



„ Искам да видя дружно всички мои другари. За финален път. Тогава ще направя огромно празненство, с цел да кажа „ Благодаря и довиждане! “, написа Сара в своята книга. На 17 ноември тя трябваше да навърши 40.

Среща на Girls Aloud с кралица Елизабет в Роял Албърт Хол през ноември 2012 година Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР