Певицата Сантра изживява невероятен момент в личния си живот. Гласовитата

...
Певицата Сантра изживява невероятен момент в личния си живот. Гласовитата
Коментари Харесай

Блага вест с вкус на сензация: Сантра е бременна от бившия н...

Певицата Сантра изживява необикновен миг в персоналния си живот. Гласовитата брюнетка е бремвнна с първото си дете, написа извънредно blitz.bg.

Изпълнителката на " Късно за романтика " е решила да не споделя обществено тези вълнуващи моменти и на никое място до момента не е оповестила, че е бременна. А нейни другари рапортуваха, че коремът й към този момент е голям.

Бърз обзор на профила на Сантра в Инстаграм демонстрира, че последната й обява е от 9 юни. На фотографията тя театралничи с гаджето си, който е и татко на бъдещото дете на Сантра, което се чака до броени дни.



" Съвсем скоро ще има нов музикален план, само че преди този момент - малко отмора ", е написала Сатра, с което загатва за идното майчинство.

Гаджето на Сантра се споделя Кристиян Дончев и е боксьор. В светските среди е прочут като бивше гадже на плеймейтката Ася Капчикова, която преди половин месец стана майка за трети път.

Певицата е на 38 години и сигурно към този момент й е време да стане майка. Още повече, че фамилията й от няколко години настойчиво я натискат към тази крачка. Сантра е щастлива, че най-сетне е намерила точния човек, с който да сътвори семейство, само че не счита да трансформира това персонално събитие в пиар акция за по-успешна кариера./show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР