Певицата Рени изпраща големия си син Борис на пансион в

...
Певицата Рени изпраща големия си син Борис на пансион в
Коментари Харесай

Рени праща сина си на пансион далеч от София! Ще плаща 11 000 лева годишно за...

Певицата Рени изпраща огромния си наследник Борис на интернат в оздравителния комплекс „ Камчия “ край Варна.​​​​​​​ Той щял да бъде там целогодишно, показа самата тя пред „ Галерия “. Борис е записан в едно от най-престижните частни учебни заведения у нас, издаващо по едно и също време български и съветски дипломи. Той ще бъде в 8-и клас и Рени е безапелационна, че към този момент е настъпил моментът да стане независим. Тя желала да откъсне момчето от таблетите и електронните игри и да акцентира на спорта и езиците.
В школото има часове по плуване, бойни изкуства и осведомителни технологии. Преподава се съветски и британски. Тийнейджърът приел новината с наслада и уверил майка си, че няма да прави нелепости. Той прекара 4 години в Израел и е привикнал да бъде с деца от разнообразни националности.

Годишната такса за пансиона е висока – 11 000 лв., само че Рени счита, че ще се оправи и без финансовата помощ на някогашния си брачен партньор Борис Пилософ, с който към този момент публично са разведени. Малкият й наследник Аспарух пък остава в еврейското учебно заведение в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР