Певицата Рени днес вдига наздравици за 52-ия си рожден ден.

...
Певицата Рени днес вдига наздравици за 52-ия си рожден ден.
Коментари Харесай

Рени: Положението ми не е добро

 Певицата Рени през днешния ден подвига тостове за 52-ия си рожден ден. По този мотив тя се срещна с Мариян Станков-Мон Дьо и изля душата си в ефир. Изпълнителката на " Като птица съм свободна “ приказва намерено за проблемите с някогашния си брачен партньор Борис Пилософ.

" Надявам се най-черният интервал в живота ми да остане раздялата със брачна половинка ми. Той продължи напред и се пробва да ме нарани като манипулира децата ми. Той работи душевен зле на децата ми. Опитва се да ги настрои против мен. Положението не е положително. По-големият ми наследник е младеж и най-лесно се манипулират децата в тази възраст “, съобщи в ефира на NOVA тя.

Проблемите почнали, когато Рени зарязва кариерата си и отпътува за Израел, където по проект трябвало да бъдат цялото семейство, а това не се случило. Тогава тя схванала, че Борис е " сбъркал дамата “, тъй като той й споделил, че би трябвало да се задоволи с цялостен ледник.

" Реших, че децата ми имат потребност от щастлива майка, а не от безизразна стопанка “, прецизира тя.

Към момента някогашният брачен партньор на звездата я съди за понижаване на издръжката. Междувременно Рени не се е отказала от концепцията за рицаря на бял кон и се надява да го откри.

" Благодарна съм на ориста, че имам две прелестни момчета, които обичам безусловно доста от цялото си сърце. И се веселя доста, че публиката продължава да ме обича макар завоя, който направих в кариерата си. Вече се изявявам и във фолклорната музика. Слушат ме и отвън България “, показа още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР