Певицата Прея е била заплашена със смърт от съсед! Драмата

...
Певицата Прея е била заплашена със смърт от съсед! Драмата
Коментари Харесай

Мъж заплаши певицата Прея с убийство!

Певицата Прея е била застрашена със гибел от комшия! Драмата се разиграва през уикенда в кооперацията, в която някогашната певицата на Николаос Цитиридис живее.

За случката разкри самата изпълнителка. А повода била изцяло безобидна, най-малко по думи на певицата.

" Съседът ми ме заплаши с ликвидиране, тъй като ме видя да оцветявам полица с черен спрей, а някой му бил в миналото надраскал номера на колата с черен спрей ", разкри Прея.

Певицата била доста изплашена от заканите, които получава. Според нея думите на комшията й не били просто ей по този начин. А опцията да й посегне била голяма.

Проблемите сред Прея и въпросния комшия са от повече от две години. Екзотичната изпълнителка пробвала по какъв ли не метод да стопли връзките си със съседа. Показва му все положително, но резултатът бил нулев. За да се стигне до неделя, когато чува думите: " Ще те убия! " от комшията.

" Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно имам вяра в желанията му, тъй като опасността беше предшествана от извънредно дълъг психопатски диалог ", споделя още разтревожено изпълнителката.

Щом чува заканите на комшията си, Прея му декларира в прав текст, че ще подаде тъжба в полицията. Получава обаче отговор: " Не ме заплашвай! ".

Бившата певица на бенда на Цитиридис към момента не е подала тъжба. Обмисля даже да си издейства ограничаваща заповед от въпросния съсед. Проблемът обаче бил, че апартаментът му е тъкмо под този на певицата. И това би станало мъчно. Проблемът е, че доказателства действително няма. Камери в блока липсват. Тоест е дума против дума.

Затова вид номер 1 пред Прея е да си откри друго жилище. И да се изнесе от блока, в който получава закани за живота си.

" Вече виждам парцели, с цел да се преместя ", прибавя още екзотичната изпълнителка.

Пред Прея стои и още една опция - да извика известния Жоро Игнатов от " Съдебен спор ", който е великолепие в оправянето на сходен тип кавги, написа " България Днес ".

" Възможно е ", дава отговор Прея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР