Певицата Паулина, която през последните седмици гледаме като част от

...
Певицата Паулина, която през последните седмици гледаме като част от
Коментари Харесай

Паулина от Игри на волята гола и провокативна в ново ВИДЕО

Певицата Паулина, която през последните седмици гледаме като част от племето на Приключенците в рисковото риалити шоу " Игри на волята “, показа нов музикален план, оповестява " Монитор ". Полякинята сплотява старания с Marso за взаимното парче " Моля те, стой “, а клипът към този момент се радва на интерес от страна на онлайн потребителите.

Над 145 хиляди меломани са изгледали видеото в YouTube за един ден. Пред камерата Поли се разсъблича и оставя малко на въображението, като театралничи за горещи фрагменти под душа.

" Песента е топ “ и " Марсо тук е гальовен романтик. Уважение за труда и песента “ са единствено част от позитивните мнения на почитателите. Голяма част от почитателите на " Игри на волята “ пък показаха разочарованието си, че Поли не е присъединила в плана си двете си най-хубави приятелки от предаването – козите Моли и Доли.

Припомняме, че откакто ги изгуби по време на престоя на племето ѝ на стопанството, певицата бе осъдена да се грижи сама за тях без значение коя територия населява.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР