Певицата от ромски произход Бонка, известна в шоусредите под псевдонима

...
Певицата от ромски произход Бонка, известна в шоусредите под псевдонима
Коментари Харесай

“Тексаско клане“ с лицето на Бони! Певицата прилича на мумия, току-що съживена!

Певицата от ромски генезис Бонка, известна в шоусредите под псевдонима Бони, се заличава постепенно, само че славно. Операциите с лицето й към този момент са толкоз доста, че у нея не проличава нищо човешко.

Устата на чалгарката е станала голяма. Бели фасети лъсват от хеликоптер. В скулите й пък почитателите й, колкото и малобройни да са, се майтапят, че като че ли си е поставила топки. Носът на Бонка също е сменен, както и гърдите й

Към днешна дата в лицето на Бони, а и освен там, няма съвсем нищо естествено. Нещо повече, тя отвращава с изкуствения си тип, който дори не е хубав. Мнозина се майтапят в обществените мрежи, че певицата е замязяла на килъра от американския филм „ Тексаско кръвопролитие “, който носеше маска.

В момента Бони напряко плаши с типа си. Комплексите й са стигнали до такава степен, че да не може да излезе от у дома без грим, тъй като другояче може да стресне и вампирите по пътя.

Че Бонка е комплексиран на тематика визия, проличава от обстоятелството, че тя не е признала съвсем нито една промяна по себе си. Единствено за носа и бюста признава, че са пипани, само че до такава степен.

Човек, който прибягва до един куп хирургически интервенции, с цел да бъде видян, е нищо повече от трагичен и нерешителен човек. Бони постоянно е имала комплекси, че не е измежду най-известните чалга певици и това е нейният метод да накара хората да я виждат.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР