Певицата Майли Сайръс винаги е била откровена пред феновете си.

...
Певицата Майли Сайръс винаги е била откровена пред феновете си.
Коментари Харесай

Майли Сайръс отново скандализира феновете си

Певицата Майли Сайръс постоянно е била откровена пред почитателите си. В последното си изявление за подкаста на Variety тя описа какво прави по време на пандемията, по какъв начин се бори с алкохола.

Първата вест, която скандализира консуматори в обществените мрежи, е обвързвана с персоналната ѝ хигиена. Вижте в канала във vbox7:

" През последните четири месеца мисля, че измих косата си единствено два пъти. Веднъж за диалога в този момент и един път за онлайн концерта на сър Елтън Джон ".

Мнозина останаха сюрпризирани в положителния смисъл на думата от грижите за здравето ѝ. Майли Сайръс показа, че от шест месеца тя не пие алкохол.

„ През последната година осъзнах какъв брой е значимо да се грижа за здравословното ми положение. През ноември претърпях огромна интервенция и четири седмици след нея въобще не ми беше разрешено да приказвам. Бях ядосана. Постоянно ходех с нещо за писане...Но този интервал ме научи на мира ".

Сайръс показа, че в началото е спряла да пие алкохол поради интервенцията на гласните ѝ струни, само че след диалози с майка ѝ, певицата е осъзнала, че пиенето няма да реши проблемите ѝ.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР