Певицата Маги Джанаварова предизвика същински фурор сред феновете си в

...
Певицата Маги Джанаварова предизвика същински фурор сред феновете си в
Коментари Харесай

Мажи Джанаварова изуми с бански, който не крие нищо СНИМКИ

Певицата Маги Джанаварова провокира истински възторг измежду почитателите си в Инстаграм с последните си предизвикателни фотоси. На фрагментите тя е по убийствено изрязан черен бански костюм, разкриващ горещи елементи от женското ѝ тяло.



Моделът е много ексцентричен със своите транспарантни елементи, които оставят малко на въображението. До своята фотография певицата е сложила фото на румънската певица Инна, която театралничи в не по-малко предизвикателна поза в същия бански. „ На коя ѝ стои по-добре? “, пита Маги почитателите си, а те единомислещо отговаряме, че на нашето момиче банският седи умопомрачително секси.

Сред феновете на изпълнителката е и Александра Петканова, която е безапелационна, че Маги е по-добрата. Не липсват обаче и рецензии. " Каква е тази болна фикс идея у всички към този момент непрекъснато да се качват фотоси, пози, селфита, голи тела, всеки ден непрекъснато, за мнения, за лайкове, за сърца?! Какво става с всички ви? Толкова е тъжно всичко това… ", гневи се фенка.
Свързани вести Маги Джанаварова тъжи гола за морето СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР