Певицата и видна столична общинарка Йоанна Драгнева се гаджоса за

...
Певицата и видна столична общинарка Йоанна Драгнева се гаджоса за
Коментари Харесай

Йоанна замести Ненчо с чашката! Изпадна в депресия, боядиса си косата розова

Певицата и видна столична общинарка Йоанна Драгнева се гаджоса за чашата с уиски след раздялата си с артиста Ненчо Балабанов , разбра HotArena .

Това лято, макар всички клюки за нови връзки, изпълнителката не е съумяла да забие ново гадже и вместо това се отдала на омайващата компанията на алкохола , писа „ Таблоид “.

Любовта й към бутилката стигнала до такава степен, че преди две седмици нейни приятелки трябвало даже да я прибират вкъщи в безсъзнание след тежък запой. Йоанна смесила четири типа напитки и едвам се държала на краката си след поглъщането на последния шот, изумени са околните й. Бившето гадже на певицата Ненчо също не е прочут като безжалостен въздържател, само че най-малко внимавал какво и по какъв начин пие, с цел да не изпада в конфузни обстановки. След всяко невъздържание с количествата Йоанна всякога посягала към мобилния телефон и звъняла на артиста, с цел да му обяснявала в несвяст по какъв начин още била влюбена в него и желала да поправи нещата, описват още приятелките й.

Тъкмо приятелите на общинарката я възпирали от такива унижения, като скривали телефона, с цел да й спестят срама от пращането на интимни есемеси към Ненчо от кръчмите. За жал нежната певица не обръщала внимание мъжете към себе си и по тази причина останала без любовна половинка. В същото време почнала и да се занемарява поради честата злоупотребата с алкохол. Редовно си лягала, намазана до уши в грим заедно с дългите изкуствени вежди, което й е докарало проблеми с кожата.

На последната сесия на Столичния общински съвет изпадналата в меланхолия хубавица решила да тушира тъгата, като се появи с разпиляна розова грива, която втрещи софийските старейшини, пременени след лятната почивка в колосани ризи и маркови костюми. Макар съвещанията на СОС да са един път седмично, за разлика от парламентарните, е признат формалният дрескод, който очевидно Йоана е не запомнила да съблюдава. В същото време певицата не стопира и с опитите си още веднъж да блесне на музикалната сцена в колаборации със знайни и незнайни диджеи, само че триумфите й са краткотрайни и не носят задоволително участия, а оттова – и доходи за 31-годишната мома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР