Певицата и писателка Ваня Щерева смъкна 20 години от възрастта

...
Певицата и писателка Ваня Щерева смъкна 20 години от възрастта
Коментари Харесай

Ваня Щерева здраво работи с фотошопа

Певицата и писателка Ваня Щерева смъкна 20 години от възрастта си благодарение на фотошоп. Щерева, която трансферира петдесетака, наподобява като 19-годишна ученичка, разясняват почитателите й в мрежата.

Щерева по този начин обработва фотосите си с фотошоп, че несъмнено и родната й майка няма да може да я познае, споделят други. Последователите на звездата са безапелационни в това, че Ваня не наподобява на себе си и напълно се е оляла в обработката на фотосите си. Певицата от дълго време е минала тийнейджъркста възраст, само че към момента се изживява като наборка на щерка си. Визията й няма нищо общо с действителността, разясняват почитатели.

На всичките й фотоси в Инстаграм Ваня замазва лицето си благодарение на разнообразни стратегии, тъй че да наподобява като момиче на 20. Позите, които заема, облеклата, които облича, и целият й жанр също не са удачни за зряла жена като нея, разясняват почитателите й, написа " Телеграф ".

На един от последните фрагменти, който е разгласила, певицата се е напъхала в прилепващ по нея минижуп, само че в профила й не липсват и други доста по-предизвикателни фрагменти. Сред фотосите й има фрагменти на певицата по долни дрехи. Бански и даже фотография по хавлия.

Опитите на Щерева да смъкна възрастта си започнаха към бурната й връзка с младока Алекс, който беше с към 20 години по- млад. След края на връзките им тя никога не се съобщи на годините, а таман назад. Според осведомени даже се е подложила на серия разкрасителни и козметични  процедури, измежду които ботокс и доста разнообразни филъри. В шоусредите се разяснява, че Ваня Щерева е полагала съществени грижи за външността си, тъй като желае да си откри нов мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР