Певицата Гери-Никол и плеймейтката Жанета Осипова ще влязат в класическа

...
Певицата Гери-Никол и плеймейтката Жанета Осипова ще влязат в класическа
Коментари Харесай

На Осипова й писнало от креватна гимнастика, скача да се бие с Гери-Никол

Певицата Гери-Никол и плеймейтката Жанета Осипова ще влязат в класическа борба " Аз съм по-по-най ", с цел да покажат коя е по-силна и бърза, в третия сезон на спортното шоу Maximal Revenge. То стартира да се снима от понеделник в село Буново. Онлайн риалитито е под мотото " Реванш за българската роза ". В епичните провокации за тялото и духа се чака 22 участници да влязат в дуели на три арени, като конкуренциите са самостоятелни и по двойки.

" Винаги съм била спортна натура. Не ме тормозят борбите и мога да кажа, че тичам бързо и мятам високо ", разяснява идното предизвикателство любимката на младежите Гери-Никол. Варненката е обожател на футбола и не изпуска мач на " Левски " и ЦСКА. " Писна ми единствено от креватна гимнастика, включвам се с наслада и в други спортни начинания ", споделя за шоуто плеймейтката Жанета Осипова.

Останалите участници са любимци на публиката от познатите ни тв формати - " Сървайвър ", " Фермата ", " Игри на волята ", " Един за различен " и " Къртицата ". Продуцентът на шоуто Димитър Господинов-Гуспа , който познаваме от " Фермата ", споделя, че с изключение на за своя реванш участниците ще се борят и за връщане на славата на българската роза, която в последните години пострада от тежка рецесия. Розите ще са тематика и на един от вечерните препоръки в шоуто, споделя и домакинът на събитието Владимир Стоянов.

В село Буново за фотосите на предаването идва и олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова, която стана дипломат на акцията " SOS Българска роза ". " Много се веселя, че ще вляза в ролята на фигура обединител в шоуто ", сподели Ивет, която дни преди този момент взе и златото на Grand Prix Slovakia.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР