Певицата Елена Цагрину, която ще представи Кипър на Евровизия 2021,

...
Певицата Елена Цагрину, която ще представи Кипър на Евровизия 2021,
Коментари Харесай

Българската песен за Евровизия 2021 очарова участничката от Кипър Елена Цагрину

Певицата Елена Цагрину, която ще показа Кипър на Евровизия 2021, изгледа за първи път видеото на българската ария за състезанието "Growing Up is Getting Old " по време на гостуването си в София. Реакцията на известната кипърска певица беше уловена от камерите на Българска национална телевизия.
Елена не скри благосклонностите си и показа, че българската комбинация в осъществяване на Виктория е една от най-емоционалните песни в тазгодишното издание на музикалната конкуренция: "Тази ария може да ме разплаче. Толкова е прочувствена и същинска. Харесва ми извънредно доста. Просто е съвършена. "
Представителката на Кипър, която ще взе участие с песента "El Diablo " на Евровизия 2021, гостува в София, с цел да запише своето аварийно осъществяване за състезанието. То ще подсигурява провеждането на конкуренцията през месец май. В София своите осъществявания презаписаха още Виктория, Дестини от Малта, Стефания от Гърция и Наталия от Молдова, които също се довериха на българския екип.
Реакцията на Елена от Кипър не е първата, която добива известност онлайн. Преди седмица беше оповестено видео, което събира едни от най-емоционалните реакции на "Growing Up is Getting Old ".
Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard - общоприет спонсор на Евровизия България и с поддръжката на Министерство на туризма на Република България.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР