Певицата Диона се оплака, че нейна колежка я е прецакала

...
Певицата Диона се оплака, че нейна колежка я е прецакала
Коментари Харесай

Попфолк певица го закъса

Певицата Диона се оплака, че нейна колежка я е прецакала по нечовечен метод. А това й коства изгубени хиляди левове. Почти през сълзи Диона разкри през какъв смут е минала в последните няколко седмици и по какъв начин известна нейна колежка от " Пайнер " се е подиграла с нея. 

Това разкри самата тя в обществената мрежа, като не скри своето надълбоко отчаяние, че макар компромисите и огромното самообладание, които е показала по отношение на капризите на колежката си, нещата не са се получили.

“След многочислените взаимни отстъпки и безкрайното ми самообладание, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в последна сметка иска ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко още веднъж. Крайно непрофесионално и безконтролно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, само че водена от мощното си предпочитание за тази колаборация пренебрегнах… Ще ви спестя безумните елементи към целия развой, тъй като ми е обидно да ги разясня. Ще се постарая в границите на седмица да ви показва отломките, които групирам от плана си… " – показа Диона.

Въпреки всичко, тя не назова името на певицата, която е постъпила извънредно непрофесионално и безконтролно. Наш кореспондент научи от нейни близки, че става въпрос за Теди Александрова. Двете са записали дует, само че в следствие Александрова се отхвърля от него, макар че има даже сниман видеоклип. 

Меломаните към този момент чакат премиерата на преправения сингъл, а в това време в профилите си изпълнителката пусна много завладяващи фрагменти, на които театралничи в разнообразни екстравагантни визии. С коментар за една от тях се включи и Галин, който означи:

“Брутално… ", а в отговор тя акцентира: “Само да кажа, че това е същинска розова багра и беше най-откаченото нещо, което съм правила за фотоси "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР