Певицата Диона разказа за инцидента, който е претърпяла с автомобил.

...
Певицата Диона разказа за инцидента, който е претърпяла с автомобил.
Коментари Харесай

Певицата Диона за катастрофата: Причината бе невнимание на шофьора

Певицата Диона описа за случая, който е претърпяла с автомобил. Тя е признателна, че е жива и здрава и признава, че не толерира лъжите. Имах единствено кръвоизлив в носа, описа още тя. Останалите пасажерите в автомобила също са били добре.

Причината за злополуката е нехайство от страна на шофьора, разкри Диона.

Диона споделя, че нейните поуките са да не се сприятелява с хората, с които работи. Тя е на мнение, че когато връзките станат прекомерно другарски в професионалната среда е мъчно да схванеш кой е с теб, кой срещу теб. „ Доверие можеш да имаш на себе си и то не всякога “, споделя тя.

Диона описа за приятелката си от шест годишна възраст, с която имат сходни татуировки и до ден сегашен са близки. „ Колко съм известна е преходно. Затова одобрявам хора, които са същински “, споделя певицата. Има хора, които се пробваха да се доберат до мен, поради славата, това не е същинско отношение, не позволявам такива до себе си, добавя тя.

Диона описа и за пътуването си до Дубай с нейна близка другарка. Не съм последовател на догмите, на общия знаменател, само че хората обичат да слагат рамки, това е нрав на нашето общество, сподели тя.

„ Не диря мъж, диря развиването си. Ако някой е заслужен, с времето ще го усетя “, показа тя пред Нова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР