Певицата Диона, която бе спипана да шофира под въздействието на

...
Певицата Диона, която бе спипана да шофира под въздействието на
Коментари Харесай

Диона за коментарите, след като бе хваната да шофира дрогирана: Вдигат ми рейтинга

Певицата Диона, която бе хваната да кара под въздействието на опиати на 23 януари, съобщи, че мненията по нейн адрес след случката й " подвигат рейтинга ". 

Арестът на Диона бе необятно коментиран в обществените мрежи, а след него певицата даже се самоиронизира. Във фейсбук се популяризира фотография на нея и артиста Константин, на която тя държи кутия с лекарството Нурофен. След като бе хваната да кара дрогирана, имаше информация, че певицата не е използвала опиати, а се е лекувала с въпросното лекарство. Това породи доста смешки в обществените мрежи. 

В неделя Диона отговаряше на въпроси, заложени в инстаграм профила й. Единият от тях гласеше " Какво мислиш за хейта по твой адрес? ". 

" По мои наблюдения подвига рейтинга с към 38%. Старая се да го подкрепям. Благодаря ", отговори певицата. 



На 26 януари излезе и кръвната проба на Диона, която удостовери, че тя е карала на 2 типа опиати - кокаин и марихуана. Прокуратурата пусна певицата на независимост под парична гаранция от 5 000 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, което заплашва певицата със затвор от 1 до 3 години, както и санкция от 500 до 1500 лв.. Разследването продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР