Певицата Дарина Йотова – Дара винаги е била по-пищна, но

...
Певицата Дарина Йотова – Дара винаги е била по-пищна, но
Коментари Харесай

Дара е на почивка в Занзибар с гаджето си (СНИМКА)

Певицата Дарина Йотова – Дара постоянно е била по-пищна, само че през последните месеци се е стопила и е в забележителна форма. Сега тя може да си разреши да се снима по изрязан бански, без да се тормози. Изпълнителката е на остров Занзибар с приятеля си и разгласява в мрежата кадър, на който се виждат задните ѝ елементи. Почитателите ѝ изцяло утвърдиха „ Б ” страната ѝ.

От началото на годината Дара съблюдава режим. Още напролет тя се втали доста поради концерта, с който показа албума си „ Родена такава ”. После обаче не се отхвърли от диетата и резултатите са впечатляващи. Певицата към този момент има тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо акцентира с нищожни тоалети.

Младата звезда е споделяла, че нормално върви на фитнес 4 пъти в седмицата, само че от време на време се случвало и да пропуща. Сега, когато е на остров Занзибар, няма време за тренировки, само че натъртва на локалните плодове и свежата храна, с цел да не наруши режима си.

Изпълнителката на шлагера „ Родена такава ” залага освен на здравословното меню в диетата си, само че и на билките. По време на едно пътуванията си из България тя се срещнала с блага стара жена, която постоянно ѝ изпращала пратки с чайове. Те ѝ помагали да се оправи със задържането на непотребна вода в организма.

Вдъхновението на Йотова да е в съвършена форма, както и да твори музика, се дължи и на новата ѝ обич. Преди няколко месеца гласовитата варненка сподели в мрежата настоящия си мъж Ервин Иванов – лекар по фармакология. Той е още и предприемач, който се занимава със основаването на реформаторски лекарства от канабис. В светските среди се шушука, че точно любовта към тревата ги е сближила. Неслучайно изпълнителката показа за първи път приятеля си по време на пътешестване до Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална.

Поп звездата постоянно сменя мъжете и не остава дълго сама. Тя не е от известните персони, които крият персоналния си живот. Когато нещата станат съществени, изпълнителката самоуверено повдига завесата. Миналата година любимката на младежите излизаше с 26-годишния рекламист Мартин Димитров и дори се канеше да живее с него под един покрив, само че очевидно след това са се разделили. Тя обаче бързо се ориентира и си намерила нов.

Преди време певицата имаше къса спекулация с диджея Живко Гичев, само че най-известното ѝ гадже е сътрудника ѝ Константин Трендафилов – Папи Ханс.

С днешна дата той е привързан с актриса и манекенка Сара Драгулева. Въпрeки чe e рaздeлeн c Йотова oт 4 гoдини, до неотдавна клюките към момента го свързваха с нея. От време на време даже се показваха клюки, че са събрали, само че те са надалеч от истината. Папи и Дара прoдължaвaт да са в положителни връзки, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР