Певицата Дара загатна за сватба! Менторката от Гласът на България

...
Певицата Дара загатна за сватба! Менторката от Гласът на България
Коментари Харесай

Ергенът Евгени ще свири на сватбата на Дара

Певицата Дара загатна за женитба! Менторката от " Гласът на България " към този момент си е харесала на чие осъществяване ще изтанцува първия си танц като фамилна жена. И то ще бъде под звуците на втория ерген на България - маестро Евгени.
Наскоро обилната Дара се появява на изява на къдрокосия музикант. Певицата е пленена от благозвучието, което излиза от пианото на ергена Евгени. Затова незабавно се хващат през кръста с обичания й и стартират да танцуват.
 Дара и Ервин са луди един по различен Дара и Ервин са луди един по различен
 

" С Ервин репетираме първия си сватбен танц, до момента в който Евгени свири ", написа Дара и добави: " Давам всичко за обич ".

Варненската изпълнителка и изгората й Ервин са дружно от повече от година. Гаджето на певицата е лекар по фармакология. По-възрастен е от нея с близо 10 година Двамата се обичат бясно, обикалят света и се любуват на взаимния живот. Според някои даже към този момент живеят под един покрив. Всички близки на Дара залагат, че в най-скоро време двойката ще се реши да предприеме идната крачка в живота си. Така че нищо чудно в скоро време да се вземат публично, както се споделя.

С Евгени пък Дара е доста близка. Певицата и ергенът постоянно са засичани дружно. Преди време се появиха клюки, че са двойка, само че това се оказа следващата небивалица. Най-вероятно скоро Дара ще предложения маестрото ерген в нов план.

Преди години пък обичаният на певицата - Ервин, бе благоприятен за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. Двойката тогава се раздели поради мъчителната ревнивост на доктора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР