Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р

...
Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р
Коментари Харесай

Дара отмъкна гаджето на наша актриса

Певицата Дара е доста влюбена в новия си другар доктор Ервин Иванов. Той е лекар по фармакология, пази дисертация върху създаването на новаторски медикаменти от канабис.

Ервин е и бизнесмен, който се занимава с преправянето на промишлен коноп. Двамата са дружно от половин година, като връзките им наподобяват съществени, а феновете на Дара разясняват, че очевидно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката сподели за пъти път обичания си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Изпълнителката дълго време настойчиво криеше персоналния си живот, само че в последните няколко месеца намерено показва възприятията си, като даже пусна малко видео, в което двамата се целуват буйно. Не е ясно по какъв начин са се срещнали Ерви и Дара, само че сигурно имат общи тематики около любовта си към марихуаната, написа " Уикенд ".

Ервин е съвсем 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият доктор е от турски генезис и преди няколко години бе благоприятен за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха поради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят изцяло раздалечили двойката, настояват от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи прекомерно разголени облекла. Интересното е, че тези правила към момента не важат за певицата, която е сегашна половинка на лекаря.



„ Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, само че след това ще си покаже същинската същина. Иначе всички дами ще избягат, в случай че още първоначално им сложи ултиматум за облекло, поведение и така нататък “, разясняват осведомени с нрава на медика
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР