Певицата Бритни Спиърс и съпругът й Сам Асгари са се

...
Певицата Бритни Спиърс и съпругът й Сам Асгари са се
Коментари Харесай

Съпругът на Бритни Спиърс иска издръжка от певицата

Певицата Бритни Спиърс и брачният партньор й Сам Асгари са се разделили преди съвсем три седмици и той ще се опита да получи съпружеска прехрана и възнаграждение на хонорарите на юристите му, съобщи Асошиейтед прес. Това излиза наяве от молбата за анулиране на траялия им едвам 14 месеца брак, която Асгари е подал в окръжния съд на Лос Анджелис късно в сряда.

Подобно на голямото болшинство от подалите молба за бракоразвод в Калифорния, той показва като причина за раздялата непреодолими разлики. 

Според желае Спиърс и Асгари са се разделили на 28 юли, макар че известията за това се появиха едвам в сряда. 

От молбата за бракоразвод излиза наяве също, че Сам Асгари ще търси финансова поддръжка от Спиърс, като в същото време ще й попречи тя да получи такава от него. Освен това Асгари желае тя да заплати хонорарите на неговите юристи. 

От документа излиза наяве също, че цената на имуществото на Бритни Спиърс и Сам Асгари, както и на общите им притежания, към момента не е избрана. Двойката няма общи деца. 

" Сам в никакъв случай не е имал и няма да има отрицателни планове към Бритни. Той постоянно я е подкрепял и ще продължи да го прави ", сподели представителят на Асгари Брендън Коен. 

Представители на Бритни Спиърс не са дали отговор на изпратения им имейл. 

Певицата не е коментирала обществено раздялата със брачна половинка си. След като той подаде молба за бракоразвод, Спиърс е разгласила фотография в Инстаграм, която я демонстрира на кон на плажа. Фотографията е съпроводена от надписа: " Скоро си закупувам кон! ". 

Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари в дома си в Калифорния на 9 юни 2022 година Сред гостите на сватбата бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона.

Бракът им беше общопризнат като преломен миг за Бритни, откакто единствено шест месеца по-рано беше прекъснато настойничеството, което контролираше живота й в продължение на повече от 13 години. 

Бритни Спиърс се срещна и стартира да излиза с модела и артист Сам Асгари, когато той се снима в клипа към песента й " Slumber Party " през 2016 година

Спиърс уточни желанието си да се омъжи за Асгари като една от аргументите, заради които желае да бъде комплициран завършек на ограничаващото я наставничество.

Двамата оповестиха годежа си през септември 2021 година, когато стана ясно, че тя ще бъде освободена от опеката, прекъсната през ноември същата година. 

Бритни Спиърс разкри, че със Сам Асгари са изгубили бебе при започване на бременността й през май 2022 година, към месец преди да се оженят. Бракът им е първи за Асгари и трети за 41-годишната певица. 

Бритни Спиърс има двама сина от танцьора Кевин Федърлайн, за който се омъжи през 2004 година Бракът им продължи три години на фона на засилено медийно внимание към певицата и увеличаващите се проблеми с психологичното й здраве. 

През 2008 година Спиърс беше сложена под опеката на татко си. 

Откакто се освободи от настойничеството му, Бритни Спиърс издаде музика, в това число взаимна ария с Елтън Джон през 2022 година Певицата обаче не е изнасяла концерти от години, нито е обявявала сходни планове.

Мемоарите й, озаглавени " Жената в мен " ( " The Woman in Me " ), се чака да бъдат издадени през октомври.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР