Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха

...
Певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха
Коментари Харесай

Белослава продаде за 7 млн. лв. хотела на морето след пиянския скандал

Певицата Белослава и брачният партньор й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковият си хотел с съседен към него ресторант „ Вила Арте “ в курортното селце Лозенец на юг от Бургас, написа  „ Уикенд “. Сделката е била финализирана безусловно преди няколко дни и следва да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а покупател на двуетажната постройка в средиземноморски жанр е мастит украински предприемач, търгуващ със аграрни торове.

Макар формалните параметри по договорката с хотела на Белослава да се пазят в загадка, близки до къдрокосата джаз и поп звезда настояват, че тя е съумяла да изтъргува „ Вила Арте “ за 3,5 млн. евро – към 7 млн. лева Купувачът получава двуетажна постройка с 10 стаи със личен хигиеничен възел, три от които – с тераси с панорама към морето, двор от 4 декара с съседен към него външен басейн, лична овощна градина, лозе с разнообразни сортове грозде, както и изцяло оборудван ресторант.

Новият притежател на „ Вила Арте “ – украински предприемач с огромно семейство, е купил бутиковия хотел на Белослава не за да продължи бизнеса, а с цел да трансформира мястото в своя лятна резиденция.

Украинецът се нанася в парцела още тази есен,

при започване на месец октомври. На хотела следва ремонт и превръщането му в частно фамилно имение, като новият притежател няма да получи работите на международно приетия български ваятел Павел Койчев, които красят парадния вход на „ Вила Арте “, както и десетките скъпи картини на остарели майстори, окачени по стените на хотела. Съгласно сделката, всички творби на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и брачна половинка й Евгени Йонов.

Изненадващата договорка с морския хотел на Белослава породи лавина от клюки поради събитието, че единствено преди 2 месеца певицата беше задържана за шофиране в пияно положение точно на 50-ия си празник. Певицата е с повдигнато обвиняване от Софийска прокуратура за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се санкционира със затвор от 1 до 3 година, а шумният медиен скандал, съпроводил ареста й, я сложи в непривичната за нея светлина на „ безсрамен закононарушител “. Близки до певицата настояват, че точно

пиянската спекулация е подтикнала Белослава към продажбата

на хотела в Лозенец, който тя и брачният партньор й построиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 година насам, когато изискания „ Вила Арте “ отвори порти. Тръгнаха и спекулации, че джаз изпълнителката е в развой на бракоразвод с мъжа си Евгени и заради тази причина двамата продават общия бизнес. Близки до Белослава обаче изрично отхвърлиха слуха, че тя се разделя със брачна половинка си. Да, той имал случка с друга, много по-млада жена, само че към този момент всичко било завършило.

Според думите на нейни колежки, певицата най-сетне се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да реалокират бизнеса в прилежаща Гърция, където прекарват летните си ваканции от ден на ден наши сънародници.

„ Белослава и Евгени към този момент купиха 20 декара маслинова гора на остров Лимнос, както и

дребна къща с огромен двор на един от заливите

в западната част на острова, където плажовете са с прекрасен и дребен пясък, а водата на Егейско море – кристално чиста. Там двамата ще започват нов фамилен туристически бизнес. Много е допустимо да пренесат концепцията на „ Вила Арте “ на Лимнос – този остров е посещаван от богаташи от целия свят, защото е с към момента диви плажове и е непокътнат от всеобщия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца – от началото на май до края на септември “, споделя осведомен с бъдещите житейски проекти на джаз звездата с към момента несъсипан от алкохола кадифен глас.

Според думите му, малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на имоти в регулация. Информацията се удостоверява и от оповестена фотография във Facebook профила на Евгени Йонов от 26 август – на нея художникът театралничи дружно

с Белослава пред фамилния кемпер,

като обозначената локация е остров Лимнос.

Новината, че 50-годишната музикална звезда се изнася дефинитивно от Лозенец, към този момент не е загадка и за постоянните гости на „ Вила Арте “ в курортното черноморско селце. Повечето от тях са осведомени, че този сезон е последният за бутиковия хотел с съседен към него ресторант, който вечно хлопва кепенци след 17 славни години.

Неофициално се твърди, че Белослава е оповестила за продажба и софийския си ресторант „ Ателие “, намиращ се в региона към „ Оборище “, на една от най-скъпите улици – „ Асен Златарев “. До този миг обаче нямало претенденти да купят заведението, защото евентуалните клиенти упорствали да сложат ръка върху цялата постройка, а освен върху приземния етаж, където се обитава заведението.

„ Белослава от дълго време обмисляше да се реалокира в Гърция, където да прекарва летните месеци със фамилията и приятелите си, само че сърце не й даваше да се раздели с „ Вила Арте “. Пиянската изцепка форсира нещата – може да се окаже, че това е било нужното зло, с цел да отвори нова страница в живота си на 50-годишна възраст “, одумват радикалното решение на певицата сътрудниците й от музикалните среди.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР