Певицата Алисия се окичи с поредното отличие, но този път

...
Певицата Алисия се окичи с поредното отличие, но този път
Коментари Харесай

Алисия е новата Жена на годината

Певицата Алисия се окичи с следващото отличие, само че този път е отвън музиката. Тя завоюва Жена на годината в категория Мода.

Тя показа, че е дала начало на собствен фешън бранд, а реализацията му е била една от съкровените й детски фантазии, написа "Телеграф ".

Модната премия Алисия получи взаимно с нейната партньорка Димка Шаламанова. Основен акцент в идната линия дрехи на Алисия ще бъдат кашмира и коприната. Въпреки работохолизма си тя знае, че няма рецепта за съвършена визия и не се стреми към нея.

За разлика от множеството звездни дизайнери Алисия не се управлява от последните трендове, нашумели цветови гами и прочие. Категорична е, че предлага единствено това, което е огледало на персоналния й жанр и чувство.

Прави го с обич, тъй като началото на фантазията е още в детството й. Тя не твори, в случай че интервалът е наблагоприятен.

Извън кариерата си тя си е построила неразрушима зона на комфорт. "В персонален проект се усещам пълноценна, не мога да се оплача. Здарва съм, и аз, и обичаните ми хора ", споделя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР