Певицата Алиша Кийс ще води церемонията за наградите "Грами" през

...
Певицата Алиша Кийс ще води церемонията за наградите "Грами" през
Коментари Харесай

Алиша Кийс ще води церемонията за наградите Грами

Певицата Алиша Кийс ще води церемонията за премиите "Грами " през февруари в Лос Анджелис, заяви Контактмюзик.

Изпълнителката персонално е обявила новината, публикувайки в канала си в Ютюб клип с дълготрайност над девет минути. Кадрите демонстрират по какъв начин 37-годишната Алиша Кийс приема позвъняването от мениджъра си с вълнуващата новина, по какъв начин я споделя с околните си, по какъв начин опитва облекла и взе участие в промоционална фотосесия. В клипчето могат да се видят и 15-те награди "Грами ", на които е носителка певицата.

В изказването си изпълнителният продуцент Кен Ерлих не пести похвалните слова за Алиша Кийс и показва вяра, че тя ще "направлява " феновете през едно "специално шоу " през февруари.

На собствен ред Нийл Портнау, президент и основен изпълнителен шеф на американската Национална звукозаписна академия, която присъжда премиите "Грами ", споделя: "Алиша Кийс е динамичен реализатор, притежаващ рядката композиция от слисващ гений и пристрастеност към "занаята ". Това я прави идеалният избор за хазаин на нашето шоу ".

Наградите "Грами " ще бъдат раздадени за 61-ви път на 10 февруари в центъра "Стейпълс " в Лос Анджелис. С най-вече номинации за оценките - осем на брой, е рапърът Кендрик Ламар. Следват рапърът Дрейк със седем, Бранди Карлайл и Бойуанда с по шест и Карди Би, Лейди Гага, Чайлдиш Гамбино, Марън Морис, Габриела Уилсън (H.E.R) и продуцентът Саунуейв с по пет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР