Певица Виктория Георгиевa - VICTORIA ще бъде българският представител на

...
Певица Виктория Георгиевa - VICTORIA ще бъде българският представител на
Коментари Харесай

VICTORIA ще е българският представител на "Евровизия 2020"

Певица Виктория Георгиевa - VICTORIA ще бъде българският представител на " Евровизия 2020 ", оповестиха през днешния ден на конференция Българска национална телевизия дружно с сътрудниците на плана от Ligna Group.

VICTORIA, която ще бъде 13-ият български участник в историята на състезанието, е родена във Варна. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за гении X-Factor България, където доближава до финалните пет участника. След това записва и издава солови песни като част от музикална компания Monte Music. От пролетта на 2018 година е самостоятелен реализатор и издава две песни - " Странни време " и I Wanna Know. Втората е продуцирана в Лос Анджелис, а през през септември английската компания Ostereo подписва контракт за междунардоното й разпространяване.

В края на октомври Българска национална телевизия разгласи, че след едногодишна пауза България ще се завърне на състезанието, чието 65-о издание ще се организира през май в Ротердам. Това стана допустимо, откакто Българската национална телевизия реализира съглашение за публично-частно партньорство за финансиране на присъединяване от продуцентски компании от България и Англия.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР