Певица, актриса, танцьорка, хореограф и водеща Рафаела Кара си отиде

...
Певица, актриса, танцьорка, хореограф и водеща Рафаела Кара си отиде
Коментари Харесай

Почина италианската звезда Рафаела Кара

Певица, актриса, танцьорка, хореограф и водеща Рафаела Кара си отиде от този свят на 78-годишна възраст, както удостоверяват фамилни източници.

" Рафаела ни напусна. Тя отиде в един по-добър свят, където нейната човечност, нейният безподобен смях и невероятен гений ще блестят вечно " С тези думи сътрудникът й Серджо Япино заяви гибелта й, присъединявайки се към болката на нейните родственици и другари, оповестява АНСА.

Според Серджо, Кара е умряла в 16:20 ч. локално време след болест, която " от известно време е атакувала нежното й, само че постоянно цялостно с сила тяло. Тя беше необикновена жена, само че талантлива с изненадваща елементарност, която нямаше деца, само че постоянно споделяше, че има хиляди ".



" Тя имаше неудържима мощ, която я докара до върха на международната звездна сцена, желязна воля, която не я изостави до последната минута, не позволявайки някой да разбере за страданията й. Това бе последният жест на обич към нейната аудитория и тези, които споделяха обичта й тъй че персоналните й тествания да не нарушават светлата й памет ", добави Япино.

Към момента е незнайно по кое време или къде ще се организира погребението, само че Япино призна, че „ тя е поискала най-обикновен дървен ковчег и урна, в която да се съхранява праха й “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР