Певецът Йонислав Йотов, известен с псевдонима Тото, се завърна в

...
Певецът Йонислав Йотов, известен с псевдонима Тото, се завърна в
Коментари Харесай

Тото се завърна след скандалния подкаст с Тити Папазов

Певецът Йонислав Йотов, прочут с псевдонима Тото, се завърна в ютуб след абсурда с Тити Папазов през лятото, който провокира голямо публично неодобрение против двамата, само че най-много против артиста и подкаста му " При Тото ". 

Преди няколко дни се появи нов епизод, а в канала му в ютуб са възобновени всички остарели, с изключение на този с Тити Папазов, който провокира гнева на обществото тогава. Тото обаче е изключил опцията за коментиране на всичките си видеоклипове. 

В дните, в които страната беше пламнала от митинги в отбрана на 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе грубо измъчвана от 26-годишен мъж, в обществените мрежи се популяризира клип от предаването на Тото с посетител Тити Папазов. 

Припомняме, че 26-годишният Георги Георгиев бе нарязал с макетно ножче и остригал косата на Дебора. Докато обществото се възмущаваше на зверската постъпка, на клипа се въртеше по какъв начин Тити Папазов споделя пред Тото по какъв начин самият той остригал приятелката си преди време. 

Подкастът в действителност е оповестен месеци преди случката с Дебора, само че доби известност по-късно поради подтекста и провокира гнева на стотици в обществените мрежи. 

Тити споделя, че като бил млад, бил по отношение на 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я " накаже ", Папазов желал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се " борила неистово за косата си ", съумял " единствено " да направи дупки.

В коментар пред " 24 часа " Папазов съобщи, че не може да се прави паралел сред него и " оня изрод " (б.р. - Георги Георгиев, който наряза Дебора). Той отхвърли и че момичето е било на 16 години. По негови думи тя била пълнолетна по това време. 

Гневът на хората обаче към този момент се беше стоварил върху Тото и мнозина обявиха, че повече няма да го следват в обществените мрежи, да гледат предаването му и да слушат музиката на изпълнителя. Съпругата на Йонислав Кристин съобщи, че нападките унищожават живота на мъжа й. 

След абсурда Тото скри наличието от канала си в ютуб, където бяха всичките му подкасти. Той сервира извинения и съобщи, че е погнусен от случилото се с Дебора. 

" Не поддържам такива дейности, няма по какъв начин да ги поддържа, в противен случай, дори ги съдя. Осъждам ги доста по-тежко, в сравнение с правосъдната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа по отношение на тематиката за подкаста с Тити Папазов, е, че обстановката там е нелепа, напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от същата обстановка. От обстановката с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен в това число ни е боязън, че някой би решил, че това деяние на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за утвърждение, взех решение че би трябвало да го отстрани ", сподели тогава той. 

Въпреки извиненията на Тото и обясненията на Тити хората не смекчиха бурните си реакции. Каналът на Тото месеци наред беше празен, а нови епизоди на известния му подкаст нямаше. Преди три дни обаче се появи първото му видео там - близо 4 месеца след абсурда.

Скандалният епизод с Тити Папазов липсва, само че наподобява изпълнителят ще продължи да кани нови посетители за диалози.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР