Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта

...
Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта
Коментари Харесай

Шокиращо! Разбра се как е издъхнал Явор от Gravity Co

Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта си, когато е умрял. Физико-химичната експертиза, направена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, посочила, че изпълнителят редовно в последните три месеца най-малко е употребявал опиати. Това съобщи през вчерашния ден пред " Телеграф " представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова. Тя беше безапелационна, че няма данни за принуждение върху Явор Захариев.

През уикенда сестра му Рая написа пост в профила си във " Facebook ", в който твърди, че брат й е бил пребит и е починал от раните си, както и че е бил чист от опиатите. Медицинските експертизи обаче опровергават думите й.

Явор Захариев беше открит при започване на месеца в безпомощно положение и с отекли и подути крака. Носът му бил разрушен от рухване. Първоначално имаше версия, че е бил пребит, само че тя бе опровергана от лекарите в " Пирогов ".

Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на Gravity Co е бил посетен от проверяващи. Със знаци им дал отговор на въпроса " Бит ли си ", като изрично е оповестил " Не ". Захариев издъхна на 5 април. Лекарите неотложно са назначили аутопсия и експертизи, които да покажат какво е било положението му. Физико-химичното проучване е направено във ВМА, а резултатите бяха оповестени през вчерашния ден. Те демонстрират, че артистът се е дрогирал в последните три месеца с хероин, а в пробите от кръвта му, космите и черния дроб е имало следи и от морфин и други упойващи субстанции, сочат документите.

Предстои медиците от " Пирогов " да създадат резюме на съдебномедицинската експертиза, в която ще има цялостният набор от проучвания. Още приживе медиците оповестиха, че бъбреците на пациента тотално са отказали, а сърцето му е било доста уголемено. Причина за гибелта на Явор Захариев е болестно положение - сърдечна непълнота, бъбречна непълнота и кръвоизлив, демонстрират данните на медиците.

Преди дни сестра му Рая е била в " Пирогов ", откъдето с прокурорско разпореждане е прибрала тялото на артиста, с цел да го погребе, потвърдиха от прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, болничното заведение. В документа ясно пишело, че мъжът не е бил обичай. " Най-вероятно досъдебното произвеждане за гибелта на изпълнителя ще бъде прекъснато до няколко дни ", допълниха от СРП.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР