Певецът Владимир Ампов-Графа ще направи своя дебют в театъра като

...
Певецът Владимир Ампов-Графа ще направи своя дебют в театъра като
Коментари Харесай

Графа с дебют в театъра

Певецът Владимир Ампов-Графа ще направи своя дебют в театъра като композитор. Звездата на родния поп сътвори музиката за спектакъла " Пипи Дългото чорапче “. Премиерата на представлението е на 3 и 4 февруари и както споделиха от управлението на театъра, е ориентирано към цялото семейство, не е единствено за деца.

Идеята точно Графа да напише музиката била дълго премисляна.

" Ние доста го харесваме и се възхищаваме на гения и работата му, тъй че предлагането, несъмнено, пристигна от нас. Поканихме го, имахме няколко срещи, само че той се съгласи с огромно наслаждение и с ентусиазъм работи по този план.

Цялата музика е дело на Графа, написа 20 песни “, сподели пред " Телеграф “ заместник-директорът на Младежкия спектакъл Делян Тодоров. От Младежкия са уверени, че музиката на Графа ще вдъхне душа на Пипи, Томи, Аника, господин Нилсон и всички останали обичани на деца и възрастни по света персонажи в една незабравима музикална галактика, в която смехът, насладата, пътешествията и приключенията на героите ще открият своята вълнуваща музикална форма. 

Драматизацията и режисурата на представлението са на Венцислав Асенов. Сценографията е дело на  Никол Трендафилова, хореографията - на Никола Хаджитанев,Вокален възпитател е Георги Георгиев, в функциите ще видите: Августина-Калина Петкова, Александър Хаджиангелов, Ахмед Юмер, Божидар Йорданов, Зорница Маринкова, Мартин Емануилов, Моника Иванова, Юлиян Петров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР