Затова трябва да пазим българските плажове! Това е основното послание

...
Затова трябва да пазим българските плажове! Това е основното послание
Коментари Харесай

Уникални кадри от нашето море

Затова би трябвало да пазим българските плажове! Това е главното обръщение във видео, което Асоциация на концесионерите на морски плажове в България популяризира преди началото на дейния летен туристически сезон 2024.

Кадрите са от морски плажове по Южното Черноморие, снимани в общините Несебър и Созопол, демонстриращи грижата, която концесионерите реализират целогодишно за опазването на българското крайбрежие.

" През зимата издигаме защитни валове от пясъка, с цел да опазим плажовете “, се споделя в посланието. " Депонирането на пясъка е обичайната защитна мярка, която спомага за опазването на целостта на плажната линия, както и предотвратяване на брега от наводнения през зимните месеци “, споделя Кирил Спасов, от Асоциацията и добавя, че това е сполучлива процедура в доста страни като Испания, Франция, Съединени американски щати, Австралия, Англия, Израел, Мексико.

Във видеото са включени и локациите Емине, Алепу и Източните скатове на Стара планина, които показват дребна част от естествените дадености на Черноморското ни крайбрежие, което би трябвало да пазим, почитаме и популяризираме дейно и сполучливо.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР