Певецът споделя още, че я има състезателната тръпка в шоуто,

...
Певецът споделя още, че я има състезателната тръпка в шоуто,
Коментари Харесай

Безпомощен В Морето! Един От Най-Известните Млади Български Певци На Косъм От Смъртта! След Това, Което Се Случи По Чудо Е Жив

Певецът споделя още, че я има спортната тръпка в шоуто, само че той я насочва най-вече към себе си, с цел да провокира своите благоприятни условия. Изпълнителят не крие и че е удовлетворен от актьорската си игра на сцената. „ Просто на мен не ми е мощ, макар че се оправям до известна степен. Така, както както пък на други хора не им е мощ да пеят, а се оправят с актьорската игра ”, разсъждава Славин.

Певецът разкрива, че много дълго време се е занимавал и с рискови спортове, само че към този момент не го прави. Няма да не помни обаче една преживелица, която съвсем му коства живота. „ Не ми е удобно и на надълбоко. Веднъж даже щях да се удавя на Иракли. Там има един остров, малко по-навътре в морето, на към 300 метра, до който можеш да плуваш. Тогава на връщане малко не ми стигнаха силите. Сутиацията беше малко на ръба, само че съумях да доплувам ”, споделя артистът.

Славин Славчев се състезава със себе си в „ Като две капки „

Изпълнителят споделя, че славата несъмнено малко или доста трансформира индивида, само че той остава крепко стъпил на земята. „ Пък и съм възпитам по този метод – да оценявам естествения метод на живот и хора. Здраво стъпил съм на земята – видял съм и от едното, и от другото ”, добавя Славин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР