Певецът Борис Дали загуби транспортния си бизнес заради френския президент

...
Певецът Борис Дали загуби транспортния си бизнес заради френския президент
Коментари Харесай

Борис Дали: Макрон фалира бизнеса ми

Певецът Борис Дали загуби транспортния си бизнес поради френския президент Еманюел Макрон. Оказа се, че изпълнителят е един от най-големите пострадали от строгите ограничения на френския президент и неговия проект „ Мобилност ”, научи HotArеna.

„ Разпродадох всички камиони и банкрутирах бизнеса си. А с него изхранвах цялото си семейство ”, споделя още Дали.

„ На български водачи се заплащат по 60–70 цента на километър, а на немските по 1,5 до 2. Вижте каква е разликата. Освен това като пътуват в колона френски, немски, български и испански тир, единствено българския се стопира и му се прави щателна инспекция. Всичко бе направено, с цел да убие нашия бизнес. Ние бяхме бодил в очите на Запада ”, възмущава се Дали.
 

Певицата съумял да затвори бизнеса си преди ограниченията да влязат в действие, само че доста негови сътрудници потърпевши съществени. Затова в този момент изпълнителят се е насочил към земеделския бизнес, написа „ България през днешния ден ”.

Дали се е сложил под карантина в фамилното имение в Бобов дол, където се е отдал на зарзаватчийство, пчеларство, градинарство и лозарство. Изпълнителят е ангажиран от заран до вечер – десетки декари с овощни дръвчета, лешници, оранжерии със свежи домашни зеленчуци и още куп неща основават дребния парадайс на тъмнокосия реализатор.

„ Над 200 лешника отглеждаме със фамилията ми. Сега ще разсаждам праскови и се надявам да не стане като предходната година – времето да се стопли, да цъфнат и след това да ги измрази ”, прибавя той.

„ Имам и четири кошера с пчели, които би трябвало да станат осем в най-скоро време. Така ще дам работа на над 8000 служащи без осигуровки, закрепена заплата, отпуска и работно време ”, смее се Борката. И прибавя, че е роден под щастлива звезда, тъй като живее в малко градче и по този метод може да се радва на природата и свободата.

Певецът е безапелационен, че София не му липсва и с обич се грижи за земята си. Освен това самичък си създава и храната, и виното, което за него е балсам за душата и тялото.
„ Още 20 вируса да ни атакуван, имам работа за целия китайски народ. Доставя ми наслаждение да си отглеждам самичък храната ”, споделя още изпълнителят.

Освен домашните плодове и зеленчуци, артистът самичък подготвя и домакински самун. И съвсем не излиза от двора или имението си по време на изключителното състояние.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР