Peugeot анонсира, че по време на международното зиложение в Женева ще представи

...
Peugeot анонсира, че по време на
международното зиложение в Женева ще
представи
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Peugeot с електрифициран спортист

Peugeot анонсира, че по време на международното зиложение в Женева ще представи специфична спортна концептуална версия на модела 508, оборудвана с електрифицирана задвижваща система.

"Електрификацията предлага отлична възможност за създаването на нови изживявания по време на ръководството ", коментира Жан-Филип Импарато, изпълнителен шеф на Peugeot, а от компанията афишират, че новият Concept 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED се явява въведения към разработката на една нова гама завладяващи електрически коли.

Peugeot Concept 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED е оборудвано с електрифицирана задвижваща система, съставена от PureTech 200 мотор с вътрешно горене и електрически мотор със 110 конски сили за реализирането на концепцията за задвижване на четирите колела. Батерията на автомобила е с потенциал от 11.8kWh, като същата предлага и опция аз изминаването на до 50 километра в чист електрически режим.



Новата концептуална разработка на Peugeot е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.3 секунди, от 80 до 120 км/ч за 2.5 секунди, от 80 до 180 км/ч за 9.3 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 250 км/ч, при CO2 излъчвания от единствено 49 грама на километър.

Освен с неповторимо доработен екстериор и сперицален аеродинамичен пакет, Concept 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED ще дебютира с преработено окачване и спирачна система с 380 милиметрови вентилирани предни дискове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР