Петя Буюклиева има неприятно предчувствие – че на есен ще

...
Петя Буюклиева има неприятно предчувствие – че на есен ще
Коментари Харесай

Неприятно предчувствие тормози естрадна легенда

Петя Буюклиева има неприятно предусещане – че на есен ще се усилят инфектираните с Ковид-19 и ще бъдат наложени нови и още по-строги противоепидемични ограничения и ограничавания, написа plovdiv24.bg.

Заради пандемията естрадната легенда анулира планувания си за 8 октомври концерт в зала 1 на НДК и му насрочи нова дата – 28 април следващата година.

За 2021-ва беше отсрочена и сватбата на сина ѝ. Тържеството трябваше да е на 22 август, само че фамилният съвет реши, че е безразсъдно да се прави венчавка в разгара на пандемия.

" 2020 година се оказа много сложна за мен и в персонален, и в професионален проект. Дано в най-скоро време да се откри ваксина против ковид, та животът ни да се възстановява ", показа за " Уикенд " Жената глас. И добави, че през лятото била на море със сина и снахата. Като се върнали в София пък с наследника ѝ Тони влезнали в студио и записали нов дует.

На 18 септември Петя ще взе участие във фестивал с песни за София. Парчето ѝ " Да се завърна вкъщи " ще се състезава в състезанието с други 11 мелодии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР