Петстотин коли за 30 801 504 лв. без ДДС иска

...
Петстотин коли за 30 801 504 лв. без ДДС иска
Коментари Харесай

Поръчка за милиони левове: МВР иска 500 коли на лизинг

Петстотин коли за 30 801 504 лева без Данък добавена стойност желае на лизинг Министерството на вътрешните работи

Това излиза наяве от негово съобщение за нова социална поръчка, предава.

Поръчката е разграничена на две обособени позиции.

Едната е за даване на 350 нови, неупотребявани моторни транспортни средства за чиновниците, осъществяващи надзор на пътното придвижване, при изискванията на действен лизинг (дългосрочен наем). Нейната планирана стойност е 20 447 616 лева

Втората е за 150 броя коли с висока проходимост – още веднъж за пътната полиция, с оптималната стойност 10 353 888 лв..

Наемният период е четири години или до привършване на оптимално допустимата стойност, при положение на удължение на наемния интервал.

Освен цялостната поддръжка за интервала на контракт, обвързване на изпълнителя ще е да конфигурира и интегрира нужните на полицията ТЕТРА радиотерминали (радиостанции). За своя сметка също те би трябвало да инсталира камери за видеонаблюдение, GPS устройства, принтери, скенери или мултифункционални устройства, захранвани на 12V, без това да нарушава интериора и екстериора на колите.

По средата на юни месец вътрешното ведомство разгласи поръчка за създаване, развиване и оптимизация на цифровата ТЕТРА система и радиорелейна мрежа на Министерство на вътрешните работи с планирана стойност 108 540 044 лв. без Данък добавена стойност, само че до крайния период не бе подадена нито една оферта. Поради тази причина в средата на сегашния месец процедурата бе прекъсната.

През февруари месец пък Министерство на вътрешните работи контракти с "Телком инженеринг " против 56 760 лева без Данък добавена стойност доставка 70 портативни ТЕТРА радиотерминали, 10 мобилни радиостанции и 70 устройства за свободно говорене за портативните радиотерминали.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР